Курортне - відпочинок на Чорному морі

Курортне - один із самих сонячних і унікальних курортів Одеського узбережжя. Відпочинок на морі в Курортному - це відпочинок далеко від шуму і суєти міст, в селищі з чистою екологією на узбережжі Чорного моря і Будакського лиману. Чисте морське повітря, в оточенні хвойних і листяних парків, ідеальний піщаний пляж, пологий берег і велика кількість сонячних днів - все це сприяє чудовому відпочинку. До того ж Курортне - це всім відомий рай для дітей, тут спокійне дрібне море з пологим дном.


Курортне знаходиться далеко від великих промислових зон, портів і великих міст. Селище багате своїм особливим кліматом, повітрям і лікувальною гряззю. Золотиста пляжна коса, що йде в бік Сергіївки та розділяє лиман і море, піщані дюни, спокійне море, легкий морський бриз, чисте повітря Курортного зачаровують назавжди. Якщо пройти метрів двісті уздовж берега, Вам відкриються пустельні піщані пляжі під обривом.


Тут ви зможете розслабитися в тиші і спокої і насолодитися чистим морем. Відпочиваючим, які віддають перевагу більш активному відпочинку, припаде до душі пляж, який іде в бік Будакської коси. З безліччю водних розваг, кафе і дискотек. Курортне Одеської області славиться своєрідним мікрокліматом, чистим морем і повітрям, бесарабськими винами і фруктами.


Бази відпочинку і пансіонати Курортного розташовані як на косі, біля берега моря, так і в самому селищі. Основна інфраструктура Курортного, магазини, кафе, продуктові і промтоварні ринки, розташовані на горі. Досить різноманітні варіанти розміщення і ціни на проживання та відпочинок в Курортному. Починаючи від бюджетного класу до варіантів класу люкс.


Пансіонати і бази відпочинку в Курортному з кожним роком покращують інфраструктуру і пропонують гостям комфортний відпочинок в досить широкому ціновому діапазоні. Хтось віддає перевагу відпочинку економ класу, але в прямій близькості до моря. А хтось віддасть перевагу піші прогулянки і номери класу люкс.

Приїжджайте, проведіть свою відпустку в Курортному! Ми допоможемо вам вибрати найбільш підходящий варіант відпочинку.


Повірте, у нас є з чого вибрати!